ISPORUČENA PRIKUPLJENA HUMANITARNA POMOĆ

Srce za VukovarU petak 2. prosinca isporučena je humanitarna pomoć vukovarskoj socijalnoj samoposluzi Duga koju je naša udruga u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa prikupljala 18. i 19. studenog u prostoru Glazbene škole Jastrebarsko.

Humanitarnu pomoć uručili su dopredsjednik naše udruge Petar Gabor i gospodin Josip Lacković vlasnik tvrtke Gromel koji je obavio prijevoz prikupljene pomoći.

Prikupljala su se  osnovne prehrambene namirnice koje nisu lako kvarljive, te osnovne higijenske potrepštine, a prikupilo se 21 paket čija se težina procjenjuje na 400-500 kg.

Ovom humanitarnom akcijom željeli smo se sjetiti Vukovara i njegove žrtve na način da pomognemo onima najugroženijima i potrebitima, no to naše veliko srce i želju za pomoć drugome ne bi mogli ostvariti da našu ideju nisu poduprli:

  • Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko i njihove vrijedne volonterke koje su sakupljale i sortirale prikupljene namirnice
  • Glazbena škola Jastrebarsko koja je ustupila prostor
  • Radio Jaska koja je oglašavala i pozivala na humanitarnu akciju
  • Gospodin Josip Lacković vlasnik tvrtke Gromel koji se svojim vozilom do Vukovara prevezao prikupljenu pomoć

Najveća zahvala onima koji su se odazvali na naš poziv i na taj način aktivno pomogli najugroženijim u napaćenom Vukovaru.

Više fotografija možete vidjeti ovdje.

humanitarna01

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

humanitarna10

humanitarna13

Ovaj unos je objavljen u Vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.