PREVENTIVNI SISTEMATSKI PREGLEDI HRVATSKIH BRANITELJA

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Ministarstvo zdravstva nositelji  su  Programa preventivnih pregleda hrvatskih branitelja u  2017. godini. Isti se odnosi na hrvatske branitelje bez statusa HRVI koji su u obrani suvereniteta Republike Hrvatske sudjelovali više od 1.500 dana u borbenom sektoru te nezaposlene hrvatske branitelje bez statusa HRVI, u teškoj novčano- materijalnoj i zdravstvenoj situaciji. 

Cilj Programa je što ranije otkrivanje onkoloških, kardiovaskularnih i drugih kroničnih nezaraznih bolesti u braniteljskoj populaciji, a rano otkrivanje i liječenje, odnosno kontinuirano praćenje zdravlja  hrvatskih branitelja dovesti će do poboljšanja ukupne kvalitete života hrvatskih branitelja.

Preventivni sistematski pregledi u Krapinsko- zagorskoj županiji održavati će se tokom 2017. godine u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana, Bračak 8, 49210 Zabok.

Molimo da se zainteresirani branitelji  za sve informacije  u vezi sistematskih pregleda jave područnoj jedinici Ministarstva hrvatskih branitelja i centru za PSP Zagrebačke županije,  Park Stara Trešnjevka 4 u Zagrebu,  tel: 01/3658-011, osoba za kontakt je Jadranka Brekalo.

Obavijest o programu provođenja.
Upitnik.

Ovaj unos je objavljen u Vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.