ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA

U nedjelju 28. listopada održana je izvještajna i izborna Godišnja skupština Udruge policije branitelja Jastrebarsko. Nakon usvojenoga dnevnog reda predsjednik Udruge Ivan Hodak podnio je opširno izvješće o radu u protekloj 2017.g., te se osvrnuo na rad udruge od njezinog osnivanja do današnjih dana i istaknuo najvažnije projekte i aktivnosti Udruge.

Istaknuo je da je u proteklih dvanaest godina Udruga ostvarila odličnu suradnju sa brojnim institucijama, udrugama, društvima i pojedincima sa područja našeg grada i šire. Zahvalio se svima na suradnji. Financijsko izvješće podnio je dopredsjednik Petra Gabor.
Nikola Bauer podnio je izvješće u ime Nadzornog odbora, a Nikola Oslaković u ime Suda časti.

Sva izvješća su jednoglasno usvojena, nakon čega je slijedio izbor novog Predsjedništva, Nadzornog odbora i Suda časti.

Izabrani članovi Predsjedništva:

 1. Berislav Gregorić – predsjednik
 2. Miroslav Ilić – tajnik
 3. Josip Kišić
 4. Stjepan Badlaj
 5. Dragutin Jurčin
 6. Pavao Budinšćak
 7. Ivan Stanko

Izabrani članovi Nadzornog odbora:

 1. Nikola Bauer – predsjednik
 2. Milan Pavić
 3. Nenad Stanić

Izabrani članovi Suda časti

 1. Nikola Oslaković
 2. Robert Kralj
 3. Josip Benković

Održavanje Skupštine bila je prigoda da se prisutnim članovima podijeli knjiga „Istina i laži o Jastrebarskom“ autora Zdenka Vukovića čije je nakladnik Udruga, a autor je dobio prigodu da prisutne ukratko upozna sa sadržajem knjige.

Na kraju su se prisutnima obratili uzvanici koji su svi redom čestitali novoizabranom rukovodstvu Udruge i zaželjeli im uspjeh u daljnjem radu, a to su: Vladimir Posavec predsjednik Udruga hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata Pešćenica-Zagreb, Đaić Ivo predsjednik Udruge branitelja policije Daruvar, Branko Tandarić predstavnik HVIDRA-e, Načelnik Policijske postaje Jastrebarsko Miroslav Patekar pozdravio je prisutne, čestitao novoizabranim članovima, načelnik Općine Klinča Sela Miljenko Vučković i Stipe Bućar, zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarskog.

Po završetku Skupštine nastavljeno je prijateljsko druženje na prigodnom domjenku.

Ovaj unos je objavljen u Vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.